Toebehoren

 

Beenbescherming

 

Bitten

 

Borstels en onderhoud

 

Caps & veiligheid

 

Coatbuster

 

       Voor paarden

 

       Voor honden

 

       Voor katten

 

       Voor kleine

       huisdieren

 

Dekens

 

Halsters

 

Halstertouwen

 

Longeer & Voltige

 

Singels

 

Velvet producten

 

Westernpads

 

Zadeldoeken

 

Zwepen

 

 

 

 

Toebehoren /

 

Coatbuster

 

 

 U bevindt zich hier: Home / Accessoires / Coatbuster

Coatbuster

 

Stop het verharen van al je huisdieren

 

 

 

Wij introduceren u de nieuwste professionele technologie op het gebied van vachtverzorging.

 

Anti-verhaar-tools zijn al jaren verkrijgbaar. De ontwikkeling van deze tools heeft echter niet stilgestaan. De Dumuchi CoatBuster is het resultaat van de jarenlange ervaring die opgedaan is met het gebruik van deze tools, uitgevoerd in een compleet nieuw systeem om de overmatige verharing van uw dier tegen te gaan.

 

De Dumuchi CoatBuster bestaat uit een ergonomisch gevormd handvat, waar verschillende bladen op geklikt kunnen worden. Zo zijn er ontwol-bladen in de maten small, medium en large, maar ook is er een Finishing-kam-blad, dat zo op het handvat geklikt kan worden. De Dumuchi CoatBuster is daarmee een multifunctionele tool om losse haren, onderwol en klitten te verwijderen uit de vacht van uw dier!

De Coatbuster kan gebruikt worden voor al uw huisdieren die verharen of die ontdoen moeten worden van hun winterhaar.

 

Zowel voor konijnen, katten, honden, paarden en pony's, ...

 

Klik hiernaast voor de verdere producten en prijzen.

 

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

 

 

Het is altijd mogelijk om spullen te verzenden.

Contacteer ons voor de verzendingskosten.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

 

 

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use