Toebehoren

 

Beenbescherming

 

Bitten

 

Borstels en onderhoud

 

Caps & veiligheid

 

Dekens

 

Halsters

 

Halstertouwen

 

Longeer & Voltige

 

Singels

 

Velvet producten

 

Westernpads

 

Zadeldoeken

 

Zwepen

U bevindt zich hier: Home / Accessoires / Singels

 

Singels

 

De meeste van onze zadels worden compleet met singel geleverd. Toch kunt u bij ons ook alle singels aankopen tegen de beste prijzen.

 

Hier zijn ook weer verschillende mogelijkheden in prijs en kwaliteit. De klassieke katoenen singels hebben we uiteraard nog steeds in ons gamma, maar ook voor de neopropeen en de lederen singels kunt u bij ons terecht.

 

Ook de accessoires zoals wollen singelhoezen, singelaanspanners, ... kun je bij ons vinden.

 

Dit deel van de website staat nog niet volledig op punt, dit zal zo snel mogelijk worden aangevuld. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

 

 

 

Katoenen singels

 

 

 

 

 

 

Nu slechts

 

 

  per stuk

 

 

 

Neopropeen singels

 

 

 

Nu slechts

 

 

  per stuk

 

 

 

Ook andere producten zijn mogelijk.

Contacteer ons gerust voor verdere mogelijkheden.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

0474 44 00 36

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

 

 

Het is altijd mogelijk om spullen te verzenden.

Contacteer ons voor de verzendingskosten.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

 

 

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use