Toebehoren

 

Beenbescherming

 

Bitten

 

Borstels en onderhoud

 

Caps & veiligheid

 

Dekens

 

Halsters

 

Halstertouwen

 

Longeer & Voltige

 

Singels

 

Velvet producten

 

Westernpads

 

Zadeldoeken

 

Zwepen

U bevindt zich hier: Home / Accessoires / Zwepen

 

Zwepen

 

Voor de verschillende diciplines binnen de paardensport bestaan er ontelbaar veel zwepen. In verschillende lengtes, verschillende kleuren, verschillende uitvoeringen, ...

 

Hieronder kun je een overzicht terugvinden van de meest courante zwepen die je nodig hebt voor de verschillende diciplines.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen aan andere zwepen, andere afmetingen, andere kleuren, ... Stuur ons gerust een mailtje met uw voorkeur en dan kijken we hoe snel we dit voor u kunnen leveren.

 

Dit deel van de website staat nog niet volledig op punt, dit zal zo snel mogelijk worden aangevuld. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

 

 

 

Dressuurzwepen

 

 

 

 

 

 

Nu slechts

 

 

  per stuk

 

 

 

Longeerzwepen

 

 

 

Nu slechts

 

 

  per stuk

 

 

 

Ook andere producten zijn mogelijk.

Contacteer ons gerust voor verdere mogelijkheden.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

0474 44 00 36

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

 

 

Het is altijd mogelijk om spullen te verzenden.

Contacteer ons voor de verzendingskosten.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

 

 

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use