Koetsen

 

 

 

U bevindt zich hier: Home / Koetsen

Koetsen

 

Bent u op zoek naar een nieuwe koets?

Dan bent u bij ons op het juiste adres.

 

Wij bieden u een ruim gamma nieuwe koetsen aan tegen de beste prijzen!

Alle koetsen zijn naar u eigen wensen aan te passen zodat wij naar ieders wil een koets kunnen aanbieden.

 

Moest u uw keuze toch nog niet kunnen maken uit ons ruime gamma, is het ook mogelijk om verder op maat te bouwen. Aangezien wij samenwerken met een professionele koetsenbouwer staat hierbij ook de kwaliteit en veiligheid garant.

 

KLIK HIER voor een overzicht van onze koetsen

 

www.koetsenverkoop.be

 

info@koetsenverkoop.be

 

 

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

goedkoop westernzadel, goedkoop dressuurzadel, goedkoop dresuurzadel, goedkoop boomloos zadel, goedkoop westernzadel, goedkoop western zadel, goedkoop australisch zadel, goedkoop australisch stockzadel, stokzadel, goedkoop wintec zadel, goedkoop wintek zadel, goedkoop pony zadel, goedkoop shetland zadel

 

Superpromo

 

Compleet mentuig

Volledig compleet

INCLUSIEF

hoofdstel

teugels

borsttuig

schofttuig

broek

strengen

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use